Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gaat HTC Playstation Certified Smartphones Maken?

HTC is gek op samenwerkingen. Dat weten we onder anderen van de Sensation XE telefoon die het samen met Beats Audio in elkaar heeft gezet. Nu, in 2012, zou HTC van plan zijn om wederom een grote samenwerking aan te kondigen en wel met Sony. HTC zou van plan zijn om samen met Sony Playstation Certified Android smartphones te bouwen.

De deal waar Pocket-Lint het over heeft zou opmerkelijk zijn omdat het financieel helemaal niet zo goed gaat met HTC. Nu wil ik niet zeggen dat Sony (Ericsson) het financieel goed heeft, maar HTC heeft niet de slagkracht die bijvoorbeeld Samsung en LG hebben.

Iets anders dat meespeelt, is dat HTC mede-eigenaar is van OnLive, een streaming dienst voor PC- en consolegames. Hoewel OnLine lang niet overal te krijgen is, is de dienst superieur aan de PSone games die voornamelijk in het Sony portfolio te vinden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.