Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Call of Duty en FIFA Naar de Vita

Vandaag hebben we weer een paar aardige aankondigingen. Sony gaf tijdens de presentatie al aan dat de Vita perfect was voor First Person shooters, maar een bijpassende aankondiging ontbrak vooralsnog. Vandaag kwam daar verandering in en… EA kondigde ook nog even FIFA Football aan!

Call of Duty

Guy Longsworth, Sony’s vice president of PlayStation brand marketing kondigde tijdens een uitzending van GameTrailers TV aan dat zijn zoontjes al uitkeken naar de release van Call of Duty. Hij gaf aan dat de game dit najaar uit zal komen. Het zou om Black Ops 2 kunnen gaan, maar exacte details ontbreken nog. Hij gaf tevens aan dat alle belangrijke studios (dus ook hier in Amsterdam) aan Vita games werken.

FIFA Voetbal

Slechts enkele uren na het nieuws van Call fo Duty ontving ik van EA een persbericht over FIFA Voetbal voor de PS Vita. Ook die ligt inmiddels klaar om morgen de schappen in te gaan. EA geeft aan dat het de eerste ‘echte’ console ervaring is op een handheld. Gezien de specs van de Vita geloven we dat graag. De titel maakt ook volop gebruik van het touchscreen en touchpad van de Vita waardoor je als gamer nog meer controle over het spel moet hebben. Nice!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.