Teufel Introduceert de iTeufel Air

Teufel heeft met de iTeufel Air haar visie op een speaker voor Apple’s Airplay vormgegeven. Het is de eerste speaker van Teufel met ingebouwde ondersteuning voor AirPlay. Hierdoor is het niet alleen mogelijk om de speaker via een iPhone, iPod Touch of iPad te bedienen, maar ook met elke PC of Mac met iTunes daarop.

Doordat de bediening vanuit iTunes of je iOS apparaat komt, heeft de iTeufel Air weinig knoppen nodig. Sterker nog, hij heeft er maar vier. Twee voor het volume en één om hem aan of uit te zetten aan de bovenkant en een setupknop aan de achterkant. Aan de achterkant van de speaker vinden we verder nog de stroomaansluiting en een line-in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram