RIM en Sony Verlagen Tablet Prijzen in Amerika

Twee grote aanbieders van tablets, RIM en Sony, hebben de afgelopen tijd prijsverlagingen aangekondigd. Onlangs haalde Sony al $100 van de verkoopprijs van haar Tablet S Android tablet af en nu volgt RIM met een scherpe deal. De PlayBook maker lijkt dan ook serieus van haar voorraden af te willen.

De prijs van de 16GB PlayBook is verlaagt van $499 naar $299 (hier €479). De 32GB gaat van $599 naar $299 (hier €579) en de 64GB gaat van $699 naar $299 (hier €679). Dat alle versies hetzelfde kosten is zeer opvallend omdat net daardoor niet langer interessant is om voor een 16GB of 32GB model te kiezen. De actie van RIM loopt tot 4 februari. Voorlopig is het nog onbekend of we hier iets van de prijsverlagingen gaan merken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram