Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Namco’s Soulcalibur V Ligt 3 Februari in de Schappen (PS3/X360)

Denk je aan games waarbij je een lekker potje kan knokken, dan denk je al snel aan Tekken of misschien zelfs Streetfighter. Toch is er ook nog een andere game die je in overweging kan nemen en wel Soulcalibur. Een vechtgame die groot werd in de arcade hallen, een enorm succes op de Dreamcast beleefde en waarvan we komende maand het vijfde deel op de Xbox 360 of Playstation 3 kunnen kopen.

Waar je in de meeste vechtspellen echt met de handen en wat bovennatuurlijke truckjes moet vechten, staat Soulcalibur bekend om de vele handwapens die in het spel gebruikt mogen worden. Ook dit vijfde deel is wederom van een verhaallijn voorzien en gaat verder waar deel IV 17 jaar geleden stopte.

Naast de verhaallijn heeft Namco nog een andere leuke verassing in petto. Namco heeft Ubisoft bij dit project betrokken waardoor je ook als Ezio uit de Assasin’s Creed games kan spelen en natuurlijk zijn volledige wapentuig kan benutten. Naast Ezio zie je natuurlijk alle klassieke Soulcalibur karakters terug en is het mogelijk om online je eigen karakter in elkaar te zetten. Hoe cool is dat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.