Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

FIFA Street Verschijnt 13 Maart

De nieuwe FIFA Street van EA heeft eindelijk een releasedate gekregen. De voetbalgame lift vanaf 13 maart in de winkel, maar dat was niet al het nieuws dat EA rondom deze game te melden had. De game is namelijk ook uitgerust met wat EA het Street Network noemt. Een nieuw ingame sociaal netwerk.

Via het Street Network kan je beelden van al je acties en video’s via het netwerk met je vrienden of rivalen delen. Ook zal het mogelijk zijn om elkaars Football Club status te volgen en prestaties van elkaar te vergelijken. Dit komt goed van pas wanneer je een potje World Tour of Head-to-Head gaat spelen.

“Straatvoetbal draait om de één-tegen-één duels, waarin je je tegenstander aftroeft met vette tricks”, zegt producent Sid Misra. “Met Street Network kan iedereen zijn eigen persoonlijke stijl in de game brengen, net als in het echt. Spelers kunnen nu niet alleen beelden opnemen van hun beste acties en ze met iedereen in hun netwerk delen, maar ook elkaar volgen in het spel om prestaties te vergelijken.”

Wanneer je FIFA Street reserveert, heeft EA nog een leuke extra voor je. Je krijgt dan toegang tot het Adidas All Star team waar onder anderen Messi, Van Persie en Robben in zitten. Je krijgt ook exclusieve toegang tot de locatie Lionel Messi Barcelona: een omgeving geïnspireerd door straatvoetballers die op en rond het Plaça de Catalunya spelen in het historische centrum van Barcelona. Wie een EA SPORTS Season Ticket heeft, krijgt drie dagen voor de lancering digitale toegang tot de complete FIFA Street-game.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.