Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Rockstar Lanceert GTAIII op iOS en Android

Het is tien jaar geleden dat Rockstar de wereld op zijn kop (of beter gezegd, in 3D) zette met de lancering van Grand Theft Auto III. Om dit te vieren heeft Rockstar de game vandaag opnieuw uitgebracht, op iOS en natuurlijk op Android waardoor de game voor het eerst mobiel gespeeld kan worden.

Met de release van GTAIII liet Rockstar voor het eerst laten zien waar open world games toe in staat konden zijn met als resultaat de nodige opvolgers en copycats. GTAIII was de beste game ooit op de Playstation 2 en in 2001 de meest-verkochte consolegame in de VS.

Beschikbaarheid

Grand Theft Auto III voor Android en iOS is vanaf vandaag voor €3,99 te downloaden in de Apple App Store en op Android Market. Toestellen waarop de game gespeeld kan worden zijn: Apple iPad 1 & 2, iPhone 4 & 4S, iPod touch 4th Generation, Android Phones (HTC Rezound, LG Optimus 2x, Motorola Atrix 4G, Motorola Droid X2, Motorola Photon 4G, Samsung Galaxy R, T-Mobile G2x) en Android Tablets (Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer, Dell Streak 7, LG Optimus Pad, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9 and 10.1, Sony Tablet S, Toshiba Thrive).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.