Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

EA Onthult Browser-based Command & Conquer

EA heeft vandaag de browser-based game Command & Conquer game Tiberium Alliances aangekondigd. Het gaat om een mmo-strategiespel van EA’s Phenomic studio in Duitsland. Doordat de game in HTML 5 geschreven is, is hij in alle browsers te spelen, zelfs op die van de iPad en iPhone.

Wannner de game precies gaat verschijnen is nog onbekend, maar de website is al wel online en daar kan je je binnenkort voor een betatest aanmelden. De game sluit zeer waarschijnlijk aan op het scenario van C&C 4. Een aantal dagen geleden kondigde EA ook al de komst van Command & Conquer Generals 2 aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.