GadgetGear.nl

3V, de VISA Creditcard voor Jongeren

Hoewel je voor iTunes kraskaartjes kan kopen, heb je bij veel online app verkopers toch echt een creditcard nodig om tot aanschaf over te gaan. Het probleem hiermee is dat jongeren over het algemeen niet over een creditcard beschikken en ouderen daar soms niet aan willen. 3V komt met een handige oplossing.

De 3V is een zogenaamde debetcard. Je koopt de kaart bij 3V en stort er een saldo op. Dat saldo is wat je kan besteden, ongeacht je leeftijd. Omdat je ook echt een VISA-kaart ontvangt kan je niet alleen online aankopen doen, maar ook offline aankopen en dat overal ter wereld.

Beschikbaarheid

De kaart kost €10 en is momenteel alleen via de site van 3V te koop. Vanaf januari ligt hij ook bij de Primera.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten