GadgetGear.nl

Review: Targus Laser Pen Stylus for Media Tablets


Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Targus Laser Pen Stylus for Media Tablets met 4.5 sterren.

The Good
  • Ligt lekker in de hand
  • Strakke, zakelijke vormgeving
  • Ultieme 3-in-1 oplossing
  • Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding

The Bad
  • Geen extra setje knoopcellen

Eerder dit jaar keken we al naar de standaard Stylus van Targus. Een opmerkelijk goedkoop alternatief dat het bedrijf weken na de introductie van de Wacom Bamboo Stylus introduceerde. Nu, ruim op tijd voor de feestdagen, bekijken we de Laser Pen Stylus van Targus. Dé alles in één oplossing voor de tablet gebruiker.

Uitrusting

Met de uitrusting van de Targus Laser Pen Stylus is iets opvallends aan de hand. Je zou verwachten Naast de stylus zelf ontvang je één set knoopcelletjes voor de laserpointer en twee vullingen voor de pen (één zit er al in). Je zou in eerste instantie verwachten dat je niet alleen een dubbele vulling zou ontvangen, maar ook een dubbele lading knoopcellen. Uiteindelijk maakt het natuurlijk weinig uit, want de kans dat je de vulling leeg schrijft is een stuk groter dan dat je de batterijen van de laser leeg weeg te maken. Toch voelt het vreemd…

Uiterlijk

Waar de eerste stylus van Targus qua uiterlijk niet heel erg opvallend was, valt de Laser Pen Stylus meteen in het oog. Het is een buitengewoon stijlvolle stylus waar iedereen even aan wilt zitten. Door de gebruikte materialen en het gewicht, ligt hij lekker in de hand waardoor het erg comfortabel is om met de Laser Pen Stylus te werken. Op de foto hier onder is de Laser Pen Stylus te zien met de stylus die we eerder beoordeelden.

Stylus, Tablets en Smartphones

Zoals je in het onderstaande filmpje kan zien, werkt de Laser Pen Stylus niet alleen op de iPad, maar ook op de Galaxy Tablets en natuurlijk Android smartphones. Inmiddels kunnen we ook zeggen dat de Stylus op de Galaxy Note en de iPhone werkt.

Conclusie

Voor nog geen drie tientjes, koop je met de Laser Pen Stylus een wel heel bijzondere accessoire. Targus is hiermee haar concurrenten duidelijk te snel af omdat we tot nu toe geen vergelijkbare producten hebben gevonden. De stylus valt niet alleen op, maar is buitengewoon comfortabel in gebruik. Een aanrader voor onder de boom of in de zak.

2 reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.