Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Einde LEGO Universe Nabij (PC)

We hadden er al een hard hoofd in, maar nu lijkt ook LEGO te hebben ontdekt dat LEGO Universe gewoon niet werkt. Oké, het idee is geweldig en kinderen vinden het vast fantastisch. Voor ouders ligt het toch anders. Die zien dat je voor de prijs van een jaartje LEGO Universe toch ook gewoon een flinke stapel plattic blokjes kan kopen.

LEGO heeft dan ook besloten om de studio achter LEGO Universe en het bijbehorende marketingteam in Denemarken op te heffen. In totaal gaat het om 115 banen. In Januari 2012 gaat de game offline. Hoewel de game niet rendabel was te krijgen, had LEGO Universe 2 miljoen actieve gebruikers. Velen speelden echter alleen het gratis toegankelijke deel van de game. Wanneer de game in 2012 offline gaat, is hij slechts 14 maanden online geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.