Hoewel de iPod Mini qua formaat al een opzienbarende muziekspeler was, wist Apple echt te scoren met de introductie van de eerste iPod Nano. Nu, ruim 5 jaar later, roept Apple ze terug. De accu’s zijn inmiddels behoorlijk oud geworden en kunnen daardoor oververhitten. Het gaat overigens niet om de gehele eerste generatie.

Apple roept alleen een groot deel van de modellen die tussen september 2005 en december 2006 verkocht zijn terug. Met een check van het serienummer op de Apple site weet je meteen of ook jouw iPod Nano op de post mag.

Apple riep al eerder modellen van de iPod Nano terug. Dit was in Japan waar diverse incidenten met de Nano werden gemeld. Dat was echter onvoldoende om ook in de rest van de wereld modellen terug te halen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.