Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Witte iPad RingO Cover van Vogel’s (Exclusief)

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Strak design
  • Stevig
  • Eindelijk in het wit!

THE BAD

Ze hebben er nog weinig ruchtbaarheid aan gegeven, maar afgelopen week trof ik bij Vogel’s zowaar een witte iPad Holder voor het RingO systeem aan. Van het bestaan maken ze geen geheim, maar officieel aangekondigd is hij nog niet. Check daarom deze exclusieve review.

Het RingO concept is voor mij al lang bekend. Eerder schreef ik al reviews voor de iPad 1 en voor de iPad 2 versies. In beiden gevallen ging het om een matzwarte plastic versie van de iPad Holder. Prachtig natuurlijk wanneer je een zwarte iPad hebt, maar bij een witte steekt het toch een klein beetje af.

Het ontwerp van de iPad Holder is exact hetzelfde als de zwarte versie, maar het gebruikte plastic wijkt af. In plaats van matzwart is deze cover van glanzend witgelakt plastic. Nouja, op de ring in het midden na dan. Die is nog steeds mooi zilver en het midden van de ring is ouderwets matzwart. Een designkeuze die het RingO concept zonder twijfel beter naar voren laat komen.

Conclusie

Ondanks de keuze voor gelakt plastic, is de laklaag redelijk krasvast. Ik heb hem nu een week in gebruik en de krasjes die erop zitten, zijn nauwelijks zichtbaar. Een gewaagde, maar prima keuze dus.

Beschikbaarheid

De witte iPad Holder wordt alleen in combinatie met een WallMount verkocht. Hij is exclusief verkrijgbaar via de Apple Premium Resellers. Die verkopen hem vanaf 1 november. Het pakket gaat €69,99 kosten.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.