Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Firemint Voorziet Real Racing 2 van Party Play

Met de komst van de iPhone 4S en iOS 5 (komende woensdag) gaat Firemint haar Real Racing 2 en Real Racing 2 HD van een flinke update voorzien. De belangrijkste toevoeging voor Real Racing zal de ondersteuning van Party Play zijn.

Zo zal het met AirPlay mogelijk zijn om een multiplayer sessie naar de TV te streamen en kan bijvoorbeeld een iPad gebruikt worden voor meer statistische gegevens over de race zoals de layout van het circuit. Verder is het één en ander aan de grafische kwaliteit van de game aangepast op de grotere rekenkracht van Apple’s A5 processor.

Download Real Racing 2 op iTunes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.