Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

FAQ: Logitech Joystick Compatible iPad Games

In navolging van onze lijst met Fling compatible games, hebben we nu ook een lijst met games die geoptimaliseerd zijn voor de Joystick van Logitech. Hou in gedachte dat je de Fling games ook met je Logitech joystick kan spelen. Je hebt dus net wat meer keuze dan met de Fling.

De prijzen in de lijst, zijn de prijzen zoals ze op het moment van schrijven zijn. Weet jij nog games die niet in deze lijst zitten, maar wel heel goed met de Fling gespeeld kunnen worden, zet deze dan in de reacties neer zodat wij de lijst aan kunnen vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.