Vodafone: Dit Weekend Geen Gratis SMS

Ook bij Vodafone werken mensen en ook die maken weleens fouten. In de Spits van vandaag staat een forse advertentie waarin Vodafone aangeeft dat gebruikers komend weekend gratis gebruik kunnen maken van SMS berichten. Dit blijkt niet te kloppen.

Het is namelijk een advertentie voor de actie die Vodafone vorig weekend hield ter ere van de start van de Voice of Holland. Vodafone klanten die de advertentie hebben gelezen, dienen er dus rekening mee te houden dat de SMS berichten die ze dit weekend versturen, gewoon betaald moeten worden.

 

Vodafone: Dit Weekend Geen Gratis SMS

Ook bij Vodafone werken mensen en ook die maken weleens fouten. In de Spits van vandaag staat een forse advertentie waarin Vodafone aangeeft dat gebruikers komend weekend gratis gebruik kunnen maken van SMS berichten. Dit blijkt niet waar.

Het is namelijk een advertentie voor de actie die Vodafone vorig weekend hield ter ere van de start van de Voice of Holland. Vodafone klanten die de advertentie hebben gelezen, dienen er dus rekening mee te houden dat de SMS berichten die ze dit weekend versturen, gewoon betaald moeten worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events