Fans van The Voice of Holland kunnen dit seizoen zelf de coach spelen met de ThuisCoach app voor Android en iPhone. De app kan voor, en tijdens de Blind Auditions, Battle en Live Shows gebruikt worden. De app is gratis en vanaf vandaag te downloaden.

Voorafgaand aan elke uitzending van The Blind Auditions voorspellen de spelers welke talenten doorgaan naar The Battle. Dit kan op basis van fragmenten die voor de uitzending al te beluisteren zijn. Selecteren gaat met de ‘I WANT YOU’ knop.

Hoe beter de voorspelling, hoe meer punten. Ook tijdens de uitzendingen kan er live meegespeeld worden. Elke week moeten spelers van The voice of Holland Thuiscoach raden in welk team het talent terecht komt. Zullen Nick en Simon drukken, Angela, VanVelzen, Marco Borsato, of draait er misschien geen enkele stoel om? Bij elke goede keuze, extra punten.

Voor alle ThuisCoach-spelers heeft Vodafone een aantal prijzen ter beschikking gesteld. Er is een hoofdprijs van twee jaar lang gratis mobiel bellen en internetten met Vodafone inclusief een Samsung Galaxy S II. Ook maken spelers kans op 20 keer 2 tickets voor The voice of Holland LIVE, 4 keer een Galaxy Tab 10.1, 4 keer een Galaxy S II en 5 keer een Galaxy Y.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.