Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: iRobot Introduceert 700-Serie Stofzuigrobots

iRobot presenteerde vandaag haar nieuwe 700-serie van Roomba stofzuigerrobots. Hoewel we al behoorlijk onder de indruk waren van onze eerste iRobot ervaringen, zijn de nieuwe iRobots van nog meer technische snufjes voorzien. Zo kunnen de nieuwe robots vuil zien en horen…

Met de nieuwe iAdapt technologie scant de robot de vloer 64x per seconde om zo te bepalen wat de beste manier is om de vloer schoon te maken. Een andere nieuwe techniek, Dirt Detect Series 2, gebruikt geluid om grotere hoeveelheden vuil zoals zand te vinden terwijl een nieuwe optische sensor naar groter/zacht vuil op zoek gaat. Andere aanpassingen in de software van de nieuwe iRobots zorgt ervoor dat de accu tot 50% langer mee moet gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.