We schreven al eerder over Improv. Het bedrijf dat een soort van krijtbord maakt op basis van een simpel LCD display (zogenaamde eWriters). Het nadeel van deze techniek was dat je de inhoud van het scherm tot nu toe alleen kon wissen. Improv komt nu met een verbeterde versie waarbij het ook mogelijk is om beelden op te slaan.

De nieuwe Boogie Board Rip is dan ook voorzien van een micro-USB aansluiting om de getekende afbeeldingen in pdf formaat naar een PC of Mac over te brengen. De Boogie Board Rip beschikt verder over een 9,5 inch Reflex LCD display en is het eerste model met een accu (die meteen een week meegaat). De RIP zal vanaf november in Amerika verkocht worden. Over Europese plannen wordt nog niet gesproken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.