IFA: Improv Toont de Boogie Board Rip

We schreven al eerder over Improv. Het bedrijf dat een soort van krijtbord maakt op basis van een simpel LCD display (zogenaamde eWriters). Het nadeel van deze techniek was dat je de inhoud van het scherm tot nu toe alleen kon wissen. Improv komt nu met een verbeterde versie waarbij het ook mogelijk is om beelden op te slaan.

De nieuwe Boogie Board Rip is dan ook voorzien van een micro-USB aansluiting om de getekende afbeeldingen in pdf formaat naar een PC of Mac over te brengen. De Boogie Board Rip beschikt verder over een 9,5 inch Reflex LCD display en is het eerste model met een accu (die meteen een week meegaat). De RIP zal vanaf november in Amerika verkocht worden. Over Europese plannen wordt nog niet gesproken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram