Arjan Olsder
Arjan Olsder

Androids Weinig Moeite met SanDisk’s Micro 64GB SDXC

Afgelopen week hadden we het al even over de nieuwe 64GB SDXC kaart van SanDisk. Een kaart die, zodra hij in de winkel zal liggen, duidelijk zal laten zien dat hij compatible is met het Android besturingssysteem. Tegelijk werd aangegeven dat het toestel dan wel over een Micro SDXC slot moet beschikken.

Bij XDA Developers denken ze er anders over. Daar hebben ontwikkelaars al een 64GB SDXC te pakken gekregen en in diverse Androids gestopt. Het opvallende resultaat? De telefoons blijken weinig moeite hebben om de 64GB grote kaart te ondersteunen. De kaart is dus compatible met de Galaxy S, Galaxy SII, HTC Sensation en Asus Transformer. Andere toestellen moeten nog worden getest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.