Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Ace Combat Assault Horizon Komt Eraan (X360/PS3)

Eindelijk is het zover. Ruim één jaar na de aankondiging heeft Namco laten weten wanneer we de nieuwste Ace Combat game mogen verwachten. Ace Combat Assault Horizon zal 14 oktober in de winkels liggen en verschijnt voor zowel de Xbox 360 als de Playstation 3.

In deze nieuwste Ace Combat, vlieg je door steden als New York, Moskou en Dubai terwijl je vijandelijke toestellen probeert neer te halen. Hoewel Ace Combat bekend staat om de snelle straaljagers, is het voor het eerst mogelijk om ook de strijd in een Helikopter aan te gaan. In totaal bevat de game 35 vliegtuigen en helikopters. Voor ieder vat wils dus.

De verhaallijn van Assault horizon komt van Jim DeFelice, schrijver van vele realistische oorlogsromans waardoor we wel wat van de game mogen verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.