Iedereen die zowel een tablet als een jong kind in de buurt heeft, zal het al hebben meegemaakt. De hedendaagse tablets hebben (ook) een enorme aantrekkingskracht op jonge kinderen, maar dat brengt natuurlijk ook de nodige gevaren met zich mee. Stoten, slijmen etc. Bij Vinci hebben ze daarom een speciale kindertablet gemaakt.

Het tablet is dan een grote, zachte bumper die niet alleen het kind, maar ook de meubels beschermen. Zoals je van Amerikanen mag verwachten, is veiligheid belangrijk, dus de zachte bumper bevat geen weekmakers of andere chemicaliën. Ook al draait het tablet op Android, ook 3G en Wifi ontbreken om te voorkomen dat de antennes schade aanrichten.

Vinci brengt zelf een grote serie vermakelijke en educatieve apps uit via een eigen app store. Het is goed mogelijk dat het Android OS van aanpassingen is voorzien om het kindvriendelijk te maken waardoor software van derden niet, of niet goed zal draaien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.