GadgetGear.nl

Twitter nu Ook Nederlands

Het is misschien nog niet opgevallen, maar sinds vandaag is Twitter ook in het Nederlands te checken. Twitter heeft de moeite genomen om alle pagina’s van de website te vertalen. Daarnaast is het nu mogelijk om in je profiel aan te geven dat je in het Nederlands tweet. Wie weet scheelt dat wat spam ;-).

Ondanks dat Twitter inmiddels een dikke bankrekening zou moeten hebben, duurde het aardig lang voor we een Nederlandse versie te zien kregen. Twitter heeft er namelijk voor gekozen om de vertaling door vrijwilligers uit te laten voeren. Tegelijk met de Nederlandse versie, zette Twitter ook de Indonesische vertaling live.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten