Het is misschien nog niet opgevallen, maar sinds vandaag is Twitter ook in het Nederlands te checken. Twitter heeft de moeite genomen om alle pagina’s van de website te vertalen. Daarnaast is het nu mogelijk om in je profiel aan te geven dat je in het Nederlands tweet. Wie weet scheelt dat wat spam ;-).

Ondanks dat Twitter inmiddels een dikke bankrekening zou moeten hebben, duurde het aardig lang voor we een Nederlandse versie te zien kregen. Twitter heeft er namelijk voor gekozen om de vertaling door vrijwilligers uit te laten voeren. Tegelijk met de Nederlandse versie, zette Twitter ook de Indonesische vertaling live.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.