Logo GadgetGear.nl
Kree-O Optimus Prime van Hasbro
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Transformers van (nep) Lego

Een aantal jaar geleden is LEGO in diverse markten haar patent op de maatvoering van haar blokjes verloren. Hoewel het aanbod van LEGO alternatieven hier voorral op de markt en bij winkels als Action plaatsvindt, pakken grote merken in andere landen groots uit. Zo troffen we in Amerika het merk Kree-O van Hasbro aan.

Omdat Kree-O onderdeel van Hasbro is, en Hasbro eigenaar is van onder anderen het populaire Transformers speelgoed, is het niet vreemd dat Kree-O groots uitpakt. Zo kan je onder anderen Optimus Prime nabouwen.

Update: Anno 2022 komt er ook een Optimus Prime van echt LEGO.

Kree-O Transformers kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.