Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Tetris gratis op Android

Ook EA gaat zich in de gratis games storten. De aftrap was op Android en meteen al met een grote titel. EA gaat het wereldberoemde Tetris weggeven. Tetris is inmiddels al op 50 verschillende platforms gelanceerd en was tot nu toe nooit gratis te downloaden. Een grote stap voor deze evergreen.

Tetris voor Android is voorzien van on-screen knoppen (ook op de Xperia Play) waarmee je de game speelt. De gameplay is, zoals je mag verwachten, zeer intuïtief. Om toch aan de game te verdienen, plaatst EA wel reclame in de game. Tjah, de prijs van gratis 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.