Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: D3mon Car Adapter

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • PSP
  • PSPgo
  • DSL
  • DSi
  • 3DS
  • Micro-USB
  • Mini-USB

THE BAD

  • Forse adapter

Ook in de GamesCom Gameweek mag je van ons een hardware review verwachten. Vandaag bekijken we de Car Adapter van het Belgische D3mon. Oké, deze car adapter is niet alleen voor consoles, maar je kan er ook telefoons en andere gadgets op mini- of micro USB mee opladen.

Uitrusting

In de verpakking van de Car Adapter vinden we, naast de USB adapter zelf, een aansluiting voor Nintendo’s DSL, DSI/3DS en Sony’s PSP/PSPgo, maar ook aansluitingen voor mini en micro USB. Daarnaast levert D3mon er nog een tasje bij. Een mooie complete set dus.

Uiterlijk

Over het uiterlijk kunnen we natuurlijk niet zo gek veel zeggen omdat we het voornamelijk over een kabel en een setje pluggen hebben. Toch is het jammer dat de 12V plug die je in de auto stopt nog behoorlijk groot is. We hebben de laatste jaren mooiere oplossingen gezien.

Conclusie

De set bevat alles wat de gamers op de achterbank nodig hebben. Dat we zelfs de 3Ds aan kunnen sluiten, is mooi meegenomen gezien het pakket al in productie was voordat we de eerste 3DS in handen hadden. Een prima setje dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.