Epson Introduceert de Stylus SX535WD Printer

Met de nieuwe Stylus SX535WD zet Epson een nieuwe all-in-one voor het moderne gezin neer. De SX535WD beschikt over WiFi en wordt uiteraard ondersteund door de Epson Connect app waardoor je niet alleen vanaf PC en Laptop kan printen, maar ook vanaf je iPad, iPod of je iPhone.

Heb je geen computer bij de hand, maar wil je wel een afdruk van een camera maken, dan is het mogelijk om een SD kaart direct in de printer te drukken. Via het 6.3CM LCD display is het mogelijk om foto’s te selecteren en af te drukken.

De SX535WD kan tot 36 pagina’s per minuut afdrukken en scant op een resolutie van 2400 DPI. Verder voldoet de printer aan de energystar norm waardoor deze in standby relatief energiezuinig is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.