EA Lanceert NFS Shift 2 Unleashed (iOS)

EA heft het langverwachte Need For Speed Shift 2 Unleached voor de iPhone en iPad uitgebracht. Deze nieuwste telg uit de Need for Speed familie is ook de eerste game met volledige Origin integratie. Origin is het nieuwe social gaming netwerk van EA dat we eerder al aankondigden.

Zo is het mogelijk om met de leaderboards via Origin vrienden uit te dagen om een potje te racen en krijg je bij registratie voor Origin meteen extra in-game credits.

Need for Speed Shift 2 Unleached bevat 40 auto’s van merken als Pagani, Lamborghini en Porsche. De auto’s kunnen met in-game credits van upgrades worden voorzien. Deze credits verdien je door aan de 40 verschillende events deel te nemen en races te winnen.

Download voor iPhone en iPad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.