Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Corel Lanceert Drie Nieuwe Apps (iOS)

Corel heeft vandaag drie nieuwe (gratis) apps gelanceerd. Zoals je mag verwachten, staan foto’s en tekenkunsten centraal in deze selectie voor iPhone en iPad. Zo is het mogelijk om met Corel Slingshot (iPhone) foto’s te maken en deze direct naar een geselecteerd album op Facebook door te plaatsen of backups van de foto’s te maken.

Met Corel Postcard is het mogelijk om kaartjes op de iPhone te ontwerpen. De kaarten worden daarna door Corel geprint en verzonden. De app is gratis, maar verzending kost €0,79.

Tot slot heeft Corel ook een iPad app voor de allerjongsten onder ons. Met Beep Beep kunnen kinderen kleurplaten inkleuren. De kleurplaten zijn ook nog eens van geluidjes voorzien, wat het gebruik van de app alleen nog maar leuker moet maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.