Het mag best gezegd worden, als het om iPad apps van kabelaars gaat, weet Ziggo aardig de toon te zetten. Het bedrijf heeft opnieuw ambitieuze plannen voor de tablet computer. Ziggo wil dit jaar nog van start gaan met het streamen van TV zenders naar de iPad’s van haar klanten. Dat moet zowel over 3G als over WiFi gaan gebeuren.

Ziggo start met de 10 belangrijkste zenders, aangevuld met een breed video on demand aanbod. Dit zal hoogstwaarschijnlijk om de nationale zenders gaan. Hoewel Ziggo start met een ‘normale’ kwaliteit, zal het bedrijf na de introductie van iOS 5 ook met HD streams komen waarna het wachten wordt op iPad’s met HD schermen.

1 REACTIE

  1. Op de pc is het al een aanfluiting, laat staan voor de ipad, daar zul je nog afhankelijk zijn voor je eigen vaste verbinding anders kun je er geen gebruik van maken. Dan was die Ziggoplayer duidelijk veel beter. Die kon het soms wel een weekje volhouden. Helaas zijn ze daarmee gestopt. e nieuwe tv-streamer is gewoon *ut. Draait ie net 5 minuten floepen er ik weet niet hoeveel debugs voorbij. Ik heb m nog geen dag goed zien draaien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.