Windows Phone 7 en de Messaging Smiley

Windows Phone 7 is nu ruim een jaar op de markt en zelfs de experts van Microsoft willen nog weleens een kleine verassing tegenkomen. Zo bevat de messaging tile in het hoofdscherm van Windows Phone een smiley en deze smiley kan veranderen. Matthijs Hoekstra van Microsoft zocht de betekenis hierachter.

Wanneer je geen nieuwe berichten hebt, krijg je het standaard 🙂 smiley te zien. Bij 1 tot 3 nieuwe berichten gaat deze over in een 😉 smiley. Bij 4 of meer berichten krijg je een verontruste 😮 te zien. Gaat er iets mis bij het verzenden van een SMS bericht, dan krijg je een 🙁 te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events