Voorlopig Geen HP TouchPad in Nederland

Afgelopen vrijdag is HP in de Verenigde Staten van start gegaan met de verkoop van de HP TouchPad. De TouchPad is de eerste tablet van HP op basis van WebOS, het OS van de voormalig Palm smartphones. Eerder lanceerde HP al een 7 Inch Android tablet als bundel met de Photosmart eStation printer.

HP lanceerde vrijdag de 32GB ($499) en 64GB ($599) varianten van haar TouchPad en komende vrijdag wordt de TouchPad in Duitsland, Groot Brittanniƫ, Frankrijk en Ierland verwacht. Net zoals bij de WebOS toestellen van Palm, is een lancering in Nederland zeer onzeker.

De TouchPad beschikt over een dual-core 1.2Ghz processor en een 9.7 inch touchscreen. Het scherm heeft een resolutie van 1024×768 en voor de fotografen heeft HP er een 1.3 megapixel camera aan toegevoegd. Niet echt een denderende camera natuurlijk, maar het is beter dan niks. Opvallend is trouwens dat de eerste reviews die online staan lovend zijn over het WebOS, maar de TouchPad hardwaretechnisch afbranden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events