GadgetGear.nl

Vanaf Maart 2012 Heeft Amsterdam een Apple Store

Het lijkt erop dat het er eindelijk van gaat komen. Amsterdam (toch een beetje dé hoofdstad van Europa) krijgt eindelijk een officiële Apple Store. Hoewel Apple al eerder aankondigingen heeft gedaan, staat Amsterdam nu voor maart 2012 in de planning van Apple. De store zou eerst op 1 december 2011 haar deuren openen.

Waarom Apple de openingsdatum heeft verschoven is onduidelijk. Bij een opening op 1 december had Apple nog voordeel uit de Sinterklaas- en kerstinkopen kunnen halen. De store komt aan het Leidseplein in Amsterdam, waar de werkzaamheden al in volle gang zijn.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten