Wie ten tijde van de Nintendo 64 van actiegames hield, had ongetwijfeld de game StarFox Lylat Wars in zijn of haar collectie zitten. Na een (wat ons betreft wat minder spectaculaire) terugkeer van Fox McCloud op de Nintendo DS, lijkt het erop dat Nintendo het dit keer goed gaat doen. Nintendo heeft vandaag namelijk een remake van de originele StarFox aangekondigd.

In de remake voor de 3DS heeft Nintendo de originele graphics opgepoetst en in volwaardige 3D graphics omgezet. Naast het oppoetsen van de graphics, zijn ook de stemmen opnieuw ingesproken en is de besturing van de game niet alleen met de knoppen te doen, maar ook door je Nintendo 3DS te bewegen. Het schip zal jouw bewegingen dan volgen.

Nintendo heeft ook de multiplayer modus van een update voorzien. Zo is het mogelijk om via de camera en microfoon van de 3DS met je teaamgenoten te communiceren. Daarnaast zijn er een aantal multiplayer modus die je via downloadplay met drie anderen kan spelen. Wij kunnen niet wachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.