Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Olympus Introduceert Drie Nieuwe PEN Camera’s

Olympus heeft besloten om haar PEN camera’s te vernieuwen. Het bedrijf introduceerde vlak voor het weekend drie nieuwe camera’s. De PEN Mini, PEN Lite en PEN E-P3. Olympus introduceerde ook meteen even twee nieuwe lenzen. Zo komt het met een 12mm f2.0 groothoek en 45mm f1.8 prime objectief.

Olympus PEN E-P3

De nieuwe Olympus PEN EP-3 valt met name op door de ondersteuning van FAST AF (Olympus claimt meteen dat dit de snelste AF is) en haar nieuwe OLED Touch display. Het is ook de eerste PEN camera met een micro-four-thirds systeem. Verder beschikt de camera over een 12,3 megapixel sensor en beeldstabilisatie.

Olympus PEN E-PL3 (Lite)

De nieuwe E-PL3, of PEN Lite, is ook van een aantal handige opties voorzien. Zo is de7,6 Inch viewfinder kantelbaar waardoor je makkelijker onder extreme hoeken kan fotograferen. Ook de PEN Lite is voorzien van FAST AF en beeldstabilisatie. De Pen Lite komt dit najaar op de markt.

PEN E-PM3 (Mini)

Hoewel de PEN Lite al sterk aan een lichtgewicht doet denken, doet Olympus daar met de Mini een schep bovenop. De Mini is dan ook meer ontworpen voor de fotograaf die gewoon de hele dag een camera met zich mee wilt dragen. De Live Guide maakt deze PEN ook beter geschikt voor de beginnende fotograaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.