Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nieuwe Playstation 3 Heeft Geen HD Zonder HDMI

Gameswebsite Kotaku is er achter gekomen dat Sony binnenkort start met het verschepen van een nieuw model Playstation 3. Zoals eerdere hardware updates blijft het aan de buitenkant een standaard Playstation Slim met 160GB hardeschijf, maar aan de binnenkant zit een belangrijke verandering.

Mensen die over een oudere HD TV beschikken waar geen HDMI, maar wel Component aansluitingen op zitten kunnen niet langer gebruik maken van het HD signaal. Dit omdat (met name) component erg makkelijk is bij het kopiëren van Blu-Ray films. Deze nieuwe modellen staan bekend als het zogenaamde K-model. Gelukkig weten wij hoe je het HDMI signaal als nog om kan zetten naar Component ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.