Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Meer dan 100.000 iPad Apps op de App Store

Dat de iPad nog steeds het meest populaire tablet is, zal voor niemand een verrassing zijn, maar toch heeft ook de iPad een groot probleem. Het aanbod van iPad specifieke apps blijft hopeloos achter bij dat van de iPhone. Toch weet ook de iPad nu eindelijk een beetje op stoom te komen.

MacStories weet namelijk te melden dat de App Store momenteel 100.000 iPad apps bevat, 453 dagen na de lancering van de eerste iPad. In Maart wisten we nog te melden dat er inmiddels 75.000 apps waren. Met andere woorden, ontwikkelaars lanceren momenteel 1.500 nieuwe apps per week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.