GadgetGear.nl

LG Komt met Nieuwe Android en WP Toestellen

LG komt dit jaar nog met 7 nieuwe toestellen. Een gelekte roadmap van het bedrijf weet ons te vertellen dat de nieuwe toestellen op basis van Android en Windows Phone 7 zullen zijn. De verdeling is overigens wat negatief voor Microsoft omdat vijf van de toestellen op Android lopen.

Het toppertje onder de nieuwe toestellen zal de Prada K2 zijn. Dit toestel is onder anderen uitgerust met een dual-core processor en een 4.3” Nova scherm dat er eerder in de Optimus Black zagen. Het toestel loopt op Android 2.3.

De Victor, die deze maand nog uit moet komen, zal op een 1Ghz processor lopen en over een 3.8” scherm beschikken. Verder krijgt hij een 5 Megapixel camera en ondersteuning voor technieken als WiDi en Dlna.

De Univa zal een 800Mhz processor krijgen en zich daarmee op de onderkant van de smartphonemarkt richten. Het toestel zal een 3.5” scherm hebben in combinatie met een 3 megapixel camera.

De Gelato NFC zal, zoals je aan de naam kan aflezen, over een NFC chip beschikken. De Gelato doet het ook met een 800 Mhz processor, maar krijgt een scherm van slechts 3.2”. De Gelato en Univa zullen in het laatste kwartaal van dit jaar te koop zijn.

Over de laatste Android, de E2 is nog niks bekend. Wel weten we dat deze zich echt op de laagste regionen van de markt zal storten. Een 600 Mhz processor zou ons dus niet verbazen.

Ook over de Windows Phone 7 toestellen weten we nog niet veel, maar dat is niet erg. Alle toestellen draaien immers op ongeveer dezelfde hardware. Dat wil zeggen, ze hebben allemaal dezelfde 1Ghz processor en sensoren aan boord. Ook de resolutie is overal gelijk. De namen zijn Fantasy en K.

Het kan trouwens goed zijn dat LG de namen nog aan gaat passen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.