Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

EA Kondigt Vier Star Wars: The Old Republic Versies Aan

De lancering van EA’s Star Wars The Old Republic nadert en EA heeft nu dan ook bekend gemaakt dat het bedrijf in totaal vier edities van de game zal verkopen. Naast een digitale download, zal het gaan om de Star Wars: The Old Republic Collector’s Edition, Digital Deluxe Edition en Standard Edition. Deze laatste drie zijn per direct te reserveren.

Star Wars: The Old Republic Collector’s Edition

De Collector’s Edition bevat zowel virtuele als fysieke items voor de ultieme Star Wars-fan. Je krijgt een Darth Malgus-beeldje van Gentle Giant, het dagboek van de Jedi-meester Gnost Dural van Chronicle Books, de soundtrack van The Old Republic en een beveiligingssleutel en een plattegrond van de Star Wars-melkweg.

De virtuele items bestaan uit een Flare Gun, Training Droid, persoonlijke HoloDancer, HoloCam, het STAP-voertuig en toegang tot de Collector’s Store, een winkel in de game met nieuwe game-items exclusief voor spelers van de Collector’s Edition. De Collector’s Edition omvat bovendien 30 dagen speeltijd. De adviesprijs is € 149,99.

Star Wars: The Old Republic Digital Deluxe Edition

De Digital Deluxe Edition is verkrijgbaar voor € 74,99 en omvat 30 dagen speeltijd met vijf virtuele items; de Flare Gun, Training Droid, persoonlijke HoloDancer, HoloCam en het STAP-voertuig.

Star Wars: The Old Republic Standard Edition

Tot slot is er dan de standaarduitgave van de game. Deze is verkrijgbaar in de winkel voor € 54,99 en bevat 30 dagen speeltijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.