EA Haalt 17 Games Offline

Koop je een dure game, dan is online play tegenwoordig een standaard feature. Wat velen niet beseffen is dat je dan ook meteen bent overgeleverd aan de leverancier van de game. Trekt deze de servers van jouw dure racer offline, dan is dat jouw probleem. EA gaat 17 games offline trekken.

Vanaf 11 augustus is het niet langer mogelijk om Army of Two (PS3, X360, Battlefield 2 (X360), Medal of Honor Airborne (PSP), Medal of Honor Heroes 2 (PSP, Wii), Need for Speed Most Wanted (PC, X360), Need for Speed Undercover (PSP), SKATE (PS3, X360 en Tiger Woods PGA Tour 10 (PSP, PS3, X360 en Wii) te spelen. De reden is dat 1% of minder van de klanten van EA deze games nog online speelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.