Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Cashflow.nl Lanceert Vakantiebudget WebApp

Moeite om je vakantie uitgaven op orde te houden? Het digitale huishoudboekje CashFlow.nl heeft nu een WebApp voor de iPhone uitgebracht waarmee je je bestedingen op orde kan houden. Dit nieuwe vakantiehuishoudboekje is overigens volledig uit HTML 5 opgetrokken waardoor je hem maar één keer hoeft in te laden.

Volgens onderzoek van TNS NIPO denken de meeste Hollanders voor ze op vakantie gaan niet na over hoeveel ze tijdens de vakantie kunnen en willen besteden. 80% weet pas na de vakantie echt wat de vakantie gekost heeft en voor 25% zijn de kosten van de vakantie een stuk hoger dan verwacht.

Met go.cashflow.nl is het mogelijk om tijdens de vakantie de uitgaven in de gaten te houden. Je moet de app daarvoor wel éénmalig inladen door het adres met de browser van de iPhone te bezoeken. Daarna is het enkel een kwestie van hopen dat de telefoon niet zonder stroom komt te zitten of om een andere reden de site uit het geheugen verwijderd waardoor je onverwacht toch nog met datakosten geconfronteerd zal worden ;-).

Ja, deze WebApp is een zeer goed idee, maar wat is het jammer dat het bedrijf niet meteen in een fatsoenlijke, stabiele offline app investeert. Die komen namelijk nog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.