20 Gratis Topgames voor Symbian

De één gaat op vakantie, de ander niet. Voor die laatste categorie heeft Nokia goed nieuws. De telefoonmaker geeft deze zomer namelijk 20 Symbian games weg en dan hebben we het niet over flut titels. In de lijst met games vinden we onder anderen Angry Birds, Fruit Ninja en Rally Master Pro.

De hele lijst met games omvat Angry Birds Rio, Fruit Ninja, Worms HD, Angry Birds Seasons, GT Racing: Motor Academy, James Cameron’s Avatar HD, Hero of Sparta HD, Spider-Man: Total Mayhem, Monopoly Classic HD, Assassin’s Creed HD, he Sims 3 HD, Rally Master Pro, The Settlers HD+, World Series Poker, Tetris HD, Tom Clancy’s HAWX HD, Farm Frenzy, Guitar Rock Tour 2 HD+, Pac Man Championship en het alom bekende Doodle Jump. Heb je een Symbian telefoon, dan hoef je je de komende maanden dus niet meer te vervelen. Download de games op Ovi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events