GadgetGear.nl

RIM Koopt Scoreloop

RIM, maker van de PlayBook en natuurlijk de Blackberry telefoons, heeft vandag aangekondigd dat het bedrijf het Duitse Scoreloop heeft opgekocht. Scoreloop was na OpenFeint het grootste social gaming netwerk op iPhone, Android, BlackBerry en Symbian. De twee werkten eerder al samen. Het team van Scoreloop zal worden toegevoegd aan het BBM Messaging team. Deze […]

RIM, maker van de PlayBook en natuurlijk de Blackberry telefoons, heeft vandag aangekondigd dat het bedrijf het Duitse Scoreloop heeft opgekocht. Scoreloop was na OpenFeint het grootste social gaming netwerk op iPhone, Android, BlackBerry en Symbian. De twee werkten eerder al samen.

Het team van Scoreloop zal worden toegevoegd aan het BBM Messaging team. Deze stap is slim van Research In Motion omdat het BBM platform hiermee een enorme boost in functionaliteit zal krijgen. Wat er met de Scoreloop games op andere platforms staat te gebeuren, is vooralsnog onduidelijk.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.