Nokia Introduceert de E6 en X7

Nokia introduceerde vannacht twee nieuwe Symbian Anna telefoons. De zakelijke Nokia E6 en de Nokia X7 die zich met een zeer breed pakket voorgeïnstalleerde mobile games op de gamers richt. De E6 volgt de bekroonde E71 en E72 op terwijl de X7 misschien het best gezien kan worden als de opvolger van de N7.

Nokia E6

De Nokia E6 is voorzien van WiFi b/g/n, bluetooth 3.0, (A-)GPS, USB on-the-go, TV uit, HSDPA en HSUPA. Het exterieur van het toestel is gemaakt van staal en glas en natuurlijk tref je op de E3 een volledig qwerty toetsenbord aan. Door de samenwerking met Microsoft bevat het toestel ook volledige ondersteuning voor Microsoft messaging, exchange, communicator mobile en sharepoint. Het is ook mogelijk om 10 tot e-mail accounts te configureren. Verder installeert Nokia QuickOffice, World Traveler, F-Secure Mobile Security en JoikuSpot Premium op het toestel.

Nokia X7

De X7 is voorzien van een 8 megapixel camera met dubbele LED-Flash. Uiteraard bevat ook dit toestel WiFi, Bluetooth 3.0, HSDPA en HSUPA. Ook dit toestel is van staal en glas gemaakt. Het toestel heeft een 4” AMOLED display wat garant staat voor goede kleuren. Je krijgt er ook een 8GB micro-SD bij, maar als dat niet genoeg is, kan je er ook een 32GB kaart in steken. Tussen de voorgeïnstalleerde games zitten onder anderen Asphalt 5 en Galaxy on Fire HD.

Zowel de E6 als de X7 zijn begin juli verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events