Netgear introduceert Nieuwe WN3000RP Range Extender

Nieuwbouwhuizen zijn steeds beter geïsoleerd waardoor het steeds lastige is om een goed en snel netwerk op te bouwen dat in het hele huis werkt. Netgear komt met een oplossing in de vorm van de WN3000RP range extender. Een extra zender die je in je thuisnetwerk op kan nemen.

De WN3000RP is een plug’n’play apparaat. Om hem in je netwerk op te nemen hoef je niet meer te doen dan deze in het stopcontact te steken en Push ‘N’ Connect knoppen op je Netgear router en de extender in te drukken. Klinkt makkelijk, maar het kan ook moeilijker. De extender is ook in netwerken met apparatuur van andere bedrijven te gebruiken, maar hoe dat in zijn werking gaat laat het persbericht niet weten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.