Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Magic Lanceert Duels of the Planeswalkers (X360/PS3/PC)

Magic The Gathering is één van de grootste kaartspelen met miljoenen fans over de hele wereld. In navolging van diverse andere online games lanceerde Wizards of the Coast deze week Magic: The Gathering – Duels of the Planeswalkers 2012 op PSN, Xbox Live en Steam (voor de PC).

In Duels of the Planeswalkers 2012 kunnen gamers de strijd met elkaar aan gaan in de fantasy wereld van Magic The Gathering. Duels of the Planeswalkers 2011 trok al een half miljoen gamers en Wizards of the Coast hoopt dat de verbeteringen in deze release leiden tot een nieuw record voor de Planewalkers serie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.