Gelekt: De Honor Magic Android Smartphone

Het is waarschijnlijk nog een codenaam voor het toestel. En het is zelfs nog een beetje de vraag of de informatie wel helemaal klopt. Op 16 december zou Honor is China een nieuwe smartphone presenteren. Als we de geruchten mogen geloven zou dit de Honor Magic moeten zijn. Het toestel dat laat zien wat het merk allemaal kan. En het toestel waarvan we vermoedelijk het eerste beeld hebben.

De Honor 8 is op dit moment het paradepaardje van het jonge merk van Huawei. Met de release van de Magic zou Honor nog voor het eind van het jaar een nieuw vlaggenschip in de winkels hebben liggen. Nouja, in ieder geval in China. Doorgaans worden de toestellen pas later naar Europa gebracht.

Als bovenstaande foto klopt, dan zien we in ieder geval weer een compleet nieuw design van het merk. Zo zien we dat het merk de randen aan de zijkant van het display vrijwel verwijderd heeft. Kijken we naar de hoeken, dan zou het zelfs kunnen dat het om een gebogen display gaat. Dan zou dit het tweede toestel na de Mate 9 serie van Huawei zijn dat met deze displays is uitgerust.

We zien ook een nieuwe positie voor de selfie camera. Netjes in het midden waar normaal de speaker zit. Een veel rustiger design, dat zeker. En dan is er nog die vinger met knalroze nagellak middenonder. Die zou weleens kunnen verraden dat ook de vingerafdrukscanner een nieuwe plek heeft gekregen.

Het gerucht gaat ook (en nu gaan we heel erg speculeren) dat de Honor Magic een berg aan nieuwe technologieën zou introduceren. Dit op basis van de nieuwe HiSilicon Kirin 950 chipset. Het toestel zou hiermee zelfs irisscans kunnen uitvoeren als alternatief voor de vingerafdruk. Het gerucht gaat ook dat het toestel een 2K display krijgt. Enkele weken geleden gaf Bruce Lee van Huawei nog aan dat het bedrijf voorlopig niet van plan is om met displays hoger van Full HD te willen werken omwille de accuduur. Van de andere kant, andere merken stunten al volop met hogere resoluties. Ook zou de nieuwe chipset een nog sneller variant van Huawei FastCharge ondersteunen. Deze zou laden met 40W in plaats van de 25W waarmee de Huawei Mate 9 laadt.

Op 16 december horen we vast meer over de nieuwe smartphone.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.