Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

E3: Konami Komt met Red Bull X-Fighters Game (X360/PC)

Het Red Bull X-Fighters evenement is misschien wel het stoerste motorcross evenement dat de wereld kent. Hoewel we jaren geleden al de eerste X-Fighters mobile games zagen, kunnen we binnenkort ook een Xbox Live en PC game over het evenement verwachten. De game komt trouwens van PES maker Konami.

De volledige titel van de nieuwe X-Fighters game gaat Red Bull X-Fighters World Tour heten en laat je in de huid van FMX rijders als Nate Adams (USA), Robbie Maddison (AUS), Eigo Sato (JPN), Mat Rebeaud (SUI), Dany Torres (ESP) en Levi Sherwood (NZL) kruipen tijdens de Red Bull X-Fighters World Tour van 2010. De game bevat in standaard vier game modus; Show Off, Pressure, Time Trial en Performer. Twee extra game modus zijn in de game vrij te spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.