Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

HandyGames Kondigt Guns’n’glory WW2 Aan

Guns’n’glory is inmiddels één van de bekendste Tower Defence games op iOS, Android en J2me, en er is goed nieuws voor de fans. Na de avonturen in het wilde westen, zal ontwikkelaar HandyGames tijdens de E3 een preview geven van de opvolger die zich afspeelt in de tweede wereldoorlog.

Guns’n’glory WW2 zal niet enkel een visuele make-over worden. De ontwikkelaar heeft ook de gameplay verder aangepast waardoor de game een bredere ervaring moet bieden. Guns’n’glory komt in ieder geval op de Xperia Play uit, maar de verwachting is dat deze ook snel voor andere Androids en iOS apparaten uit zal komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.