E3: Razer’s Nieuwe Producten en Aankondigingen

Ook het befaamde Razer is aanwezig op de E3 en na de succesvolle lancering van hun Starcraft II accessoirelijn, weet het bedrijf nu te melden dat het meer game gerelateerde accessoires zal lanceren. Zo heeft het bedrijf een nieuwe deal met EA gesloten voor Battlefield 3, Dragon Age en Mass Effect 3 accessoires.

Voor deze drie games zal Razer speciale headsets, muizen, muismatjes, keyboarden, Xbox 360 controllers, tassen en andere accessoires. Het blijft echter niet bij ‘aankondigingen’, Razer introduceerde ook meteen een set accessoires voor Star Wars: The Old Republic. Ook dit is een game van EA, is samenwerking met Lucas Arts en BioWare. Voor deze game bedacht Razer een toetsenbord, muis, headset en muis met muismat.

Razer heeft ook aangekondigd dat het bedrijf de volgende generaties van de Mamba en Imperator van een nieuwe, nog betere sensor zal voorzien. Het bedrijf noemt dit de ‘4G Dual Sensor’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events